Een gastvrij welkom!

STUDIO 19c staat voor gastvrijheid, persoonlijkheid en kwaliteit.

‘Een fantastische locatie waarmee u uw gasten iets bijzonders biedt’

Ton en Marlies zaalverhuur Studio 19c Schalkwijk

Ton en Marlies zijn trotse eigenaren van deze prachtige locatie. Zij bundelen kracht en passie en laten de gasten (culinair) proeven en intens genieten van hun sfeervolle ambiance midden tussen de fruitbomen. Een uitstekende locatie voor uw Business, Leisure en Pleasure. Een unieke en inspirerende locatie exclusief voor u en uw gasten!

STUDIO 19c is van oudsher een ambachtelijk fruitbedrijf omgebouwd tot een unieke locatie met een sfeervolle en trendy ambiance. Sinds 2014 officieel erkend als trouwlocatie, huis der gemeente van Houten. En met een goede bereikbaarheid op geringe afstand van Utrecht.

Miriam van Gardingen is Sales en Event Manager. Onze creatieve specialist op het gebied van ludiek entertainment en catering en maakt van iedere gelegenheid een onvergetelijke beleving. Van harte welkom voor persoonlijke gelegenheden, businessmeeting, teambuilding, training, congres of bedrijfsfeest/borrel op onze prachtige toplocatie in regio Utrecht. Wij verzorgen ook catering en/of entertainment, bij u thuis of op uw bedrijf, elders in het land.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor meer informatie. Miriam 06 - 250 14 933 

Kom sfeerproeven en genieten!
U bent van harte welkom voor een rondleiding en vrijblijvende kennismaking. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij zorgen voor een passend voorstel. Het enthousiaste team van STUDIO 19c verwelkomt u graag!


Neem contact met ons op voor een afspraak en informeer naar de beschikbaarheid.

 
 
 
icoon telefoon06 - 106 74 162
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
locationPothuizerweg 19c, Schalkwijk
 
 
 
 
 
 
© 2017 STUDIO 19c. All Rights Reserved.